από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 2 με 3 σέλινα
- 1 πατάτα
- 1 με 2 κρεμμύδια
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- ζαμπόν η μπέϊκον ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβω τα λαχανικά και το μπέϊκον.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε το σέλινο και μαραίνουμε και αυτό στο λάδι.
Προσθέτουμε τις πατάτες και μετά το νερό ζεστό.
Αφήνουμε να βράσουν καλά και ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Περνάμε από το μίξερ τα λαχανικά μας και κάνουμε την σούπα μας βελουτέ.
Τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο ζαμπόν η μπέϊκον και ρίχνουμε σε κάθε πιάτο σούπας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου