από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- σολομός καπνιστός κομμένος σε κομμάτια
- μαρούλι
- ρόκα
- φύλλα από σπανάκι
- κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- χυμό από πορτοκάλι
- τυρί Φιλαδέλφεια light
- άνιθος ψιλοκομμένος
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβω τα λαχανικά και τα βάζω σε μια πιατέλα.
Καθαρίζω το πορτοκάλι και το χωρίζω σε φέτες όπου τις κόβω σε κύβους χοντροκομμένους.
Τα ανακατεύω όλα μαζί.
Χτυπάω το τυρί με λίγο χυμό πορτοκάλι για να γίνει παχύρευστο και προσθέτω τον άνιθο.
Περιχύνω την σαλάτα με την σάλτσα και ρίχνω φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου