από την Lena Myrto Trifylli
Υλικά
- κουνουπίδι κομμένο σε μπουκετάκια
- κουρκουμάς
- κάρυ
- αλάτι
- πιπέρι
- κατίκι
- λάδι μαϊντανού
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα που βράζει νερό ρίχνουμε τον κουρκουμά το καρυ και το κουνουπίδι και το αλατοπίπερο.
Μόλις βράσει το περνάμε από το μίξερ και το σουρώνουμε για να φύγουν τα χοντράδια και να γίνει η σούπα βελουτέ.
Εννοείται πως χρησιμοποιούμε και το ζωμό από το κουνουπίδι.
Αφήνουμε να πάρει βράση για να πήξει λίγο.
Την σερβίρουμε με λάδι μαϊντανού και 1 με 2 κουταλιές κατίκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου