- 3 ασπράδια αυγών
- 1 κούπα τσαγιού άσπρη κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 κούπα τσαγιού ζάχαρη άχνη
- 1 κουταλιά του γλυκού χυμό από λεμόνι
- 2 κουταλάκια του γλυκού ούζο
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ μαζί με τον χυμό από το λεμόνι πολύ δυνατά προσθέτουμε το ούζο και σιγά σιγά την κρυσταλλική ζάχαρη μέχρι να γίνει μαρέγκα σφιχτή !!!
.Κάνουμε τους μπεζέδες με κορνέ ή με κουταλιές ,σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 100 βαθμούς για 1 ώρα .
Τα αφήνουμε μέσα στο ζεστό φούρνο μέχρι να στεγνώσουν για 30 λεπτά!.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου