Ελλάδα!!
Μια όμορφη χώρα με πολλά γεωγραφικά διαμερίσματα.
Οι κάτοικοι της από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης..αφού έλληνες υπάρχουν παντού.
Χαρούμενοι, γλεντζέδες φιλόξενοι και καλοφαγάδες!!
Έτσι λοιπόν η ελληνική κουζίνα..είναι εμπλουτισμένη με παραδοσιακές γεύσεις από όλη την επικράτεια αλλά και από τις γύρω περιοχές..αφού το προσφυγικό στοιχείο..είναι πολύ σημαντικό.
Μικρά Ασία...Πόντος..Ανατολική Ρωμυλία..Μακεδονία, Θράκη ,Ήπειρος Πελοπόννησος , Ρούμελη και τα νησιά μας!!! Ελάτε, να συμμετέχουμε στην δημιουργία μιας ομάδας όπου θα παρουσιάσουμε όλες αυτές τις παραδοσιακές συνταγές από τις γιαγιάδες μας και τις μανάδες μας που έχουμε καλά φυλαγμένες στην μνήμη μας!!
Με την κρίση που περνά η πατρίδα μας..ας θυμηθούμε τις
παραδοσιακές μας γεύσεις..και ας ξεκολλήσουμε από τα ξενόφερτα πιάτα που μας παρουσιάζουν !!

Ι.Τριφύλλης-Γ.Παρασχοπούλου-Σ.Καλαϊτζίδης

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΓΡΙΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΜΕ ΑΥΓΑ



από την Gnosoula Nikolaou

Υλικά
- άγρια σπαράγγια
- αυγά
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βράζουμε για λίγο τα σπαράγγια και τα στραγγίζουμε καλά. Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι ή σε μια βαθιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τα σπαράγγια. 
Μόλις σοταριστούν ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα , αλατοπίπερο και ανακατεύουμε να πάνε παντού τα αυγά. 
Αφήνουμε να ψηθούν  καλά και σερβίρουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου