από τον Ιωαννη Τριφυλλη
Υλικά
-1 φύλλο σφολιάτας
-φέτες κασέρι light
-χυμός ντομάτας συμπυκνωμένος
-ρίγανη
Εκτέλεση
Απλώνουμε την σφολιάτα σε μια λαδόκολλα.
Την αλείφουμε με τον χυμό και βάζουμε την ρίγανη.
Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια τις φέτες το τυρί
Το τυλίγουμε σφιχτά σε ρολό και το βάζουμε με μεμβράνη στην κατάψυξη να σφίξει το ρολό μας
Μετά από λίγο το κόβουμε σε φέτες και τις απλώνουμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
Ψήνουμε τα σφολιατίνια στον αέρα στους 170 βαθμούς
Τέλειο το αποτέλεσμα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου