από την Irini Patiloudi
Τα σουρώνουμε, αδειάζουμε σε ένα πήλινο η γάστρα, κόβουμε τα κρεμμύδια σε χοντρά κομμάτια, και προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδο, τα καρότα σε ροδέλες, ψιλοκόβουμε και την πιπεριά, βάζουμε και λάδι αρκετούτσικο, αλάτι, πιπέρι μαύρο και κόκκινο, τον κύβο λαχανικών, σέλινο, τον χυμό ντομάτας και 1 κουταλάκι ντοματοπελτέ, τα ανακατεύουμε καλά και τα σκεπάζουμε με νερό.
Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 1 ώρα περίπου έως να πήξει το ζουμί του. Που και που ανακατεύουμε για να μην καεί από πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου