από τον Ιωαννη Τριφυλλη
.Υλικά
Παίρνουμε την σπλήνα και με μυτερό κοφτερό μαχαίρι κατά μήκος και την ανοίγουμε σε μια επιφάνεια.
Καθαρίζουμε το εσωτερικό από τα νεύρα και τα μεγάλα αγγεία. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και ρίγανη, και βάζουμε τα σκόρδα κομμένα σε φέτες.
Το φαγητό είναι νοστιμότατο!! Δυστυχώς δύσκολα πια βρίσκει κανείς σπλήνα διότι θεωρητικά πετιούνται στα σφαγεία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου