από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
Βράζουμε πατάτες και καρότα.
Τα ξεπλένουμε με άφθονο κρύο νερό και τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
Έχουμε ψιλοκόψει όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και τα ανακατεύουμε μαζί με τα καρότα και τις πατάτες.
Αραιώνουμε το γιαούρτι με νερό, τόσο όσο να έχει κάποια ρευστότητα για να το προσθέσουμε στα λαχανικά.
Λίγο αλάτι και πιπέρι για βελτίωση της γεύσης και διατηρούμε στο ψυγείο την σούπα μας. Οι ποσότητες των λαχανικών εξαρτάται απο την ποσότητα της σούπα που θέλουμε.
Μπορεί να διατηρηθεί 2-3 μέρες στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου