από την Πηνελοπη Καπαγεριδου
Υλικά
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
- 1 κουταλιά σούπας κέτσαπ
- 1 κουταλιά σούπες ρίγανη
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
- αλάτι, πιπέρι
- 1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες
- 2 πράσινες πιπεριές σε ροδέλες
- 1 πιπεριά Φλωρίνης σε ροδέλες
- 2 ντομάτες ψιλοκομμένες η 1 κουτί κονκασέ
- ½ κούπα λάδι
στο τέλος αφού τραβήξει το νερό βάζουμε το λάδι μας και συνεχίζουμε το στόρισμα για 20 λεπτά προσθέτοντας τις πιπεριές, τις ντομάτες και τα μπαχαρικά μας μαζί με το αλάτι!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου