από την Πηνελοπη Καπαγεριδου
Υλικά
- 4 « « « καλαμποκέλαιο η ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 πρέζα ζάχαρη
- αλεύρι όσο σηκώσει για να γίνει μια ζύμη κανονική όχι μαλακή.
- Κολοκύθα κίτρινη τριμμένη και στραγγισμένη
- Καρύδια
- 1/2 κούπα φλιτζάνι ψιλό σιμιγδάλι
10 λεπτά πριν γίνει η γέμιση προσθέτουμε και το σιμιγδάλι
Αφού τσιγαριστούν και φύγουν τα υγρά τους προσθέτουμε την ζάχαρη. τα καρύδια, την κανέλα και το γαρύφαλλο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου