-Λουκάνικα τύπου ΤΡΙΠΑΡΚΑΛ
-ένα κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
-ένα κουτί μανιτάρια κονσέρβας
-χυμός από δυο πορτοκάλια
-ξύσμα πορτοκαλιού(από το ένα πορτοκάλι)
Εκτέλεση
Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε το κρεμμυδάκι και τα μανιτάρια να μαραθούν(τα μανιτάρια βγάζουν υγρά)
Προσθέτουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε τα υλικά μας βάζοντας επίσης το ξύσμα πορτοκαλιού και τα λουκάνικα.
Μόλις τσιγαριστούν λίγο προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για κανένα 20λεπτο μέχρι να πιει το ζουμάκι του..
Η σάλτσα δένει και το φαγητό είναι έτοιμο!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου