- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 φακελάκι μαγιά
- λίγο αλάτι
- 2 αυγά
- 1 πακέτο αλεύρι περίπου
ότι χόρτα προτιμάτε .
στο πρώτο νερό με αλάτι-ξύδι .Τα ψήνουμε αρκετά βάζοντας λαδάκι το νερό που χρειάζεται , πιπεράκι -αλάτι (ότι μπαχαρικό προτιμάτε).
Μόλις είναι έτοιμα τα κατεβάζουμε και τα αφήνουμε να σουρώσουν
(περίπου ένα δίωρο) είναι καλύτερα να τα έχουμε από τη προηγούμενη
Αφού έχουν σουρώσει προσθέτουμε την φέτα και το αυγόΧτυπάμε το γάλα με τη μαγιά να διαλυθεί καλά ,ρίχνουμε το γάλα και στη συνέχεια το αλάτι-ζάχαρη-αυγά, και σιγά σιγά τ αλεύρι
Ανοίγετε το φύλλο((πολύ εύκολο στρώνετε και με το χέρι)) στο κάτω μέρος του ταψιού
απλώνουμε τη γέμιση και συνεχίζουμε να ανοίξουμε και το δεύτερο το στρώνουμε πάνω από τη γέμιση
Στη συνέχεια χαράζουμε την πίτα με το μαχαίρι και την ραντίζουμε με γάλα
Την ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου 45 λεπτά
καλή επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου