- 1 αβγουλάκι
- 200 γρ. βούτυρο μαργαρίνη
- 1 κουταλάκι μπεϊκιν πάουντερ
- ξύσμα ενός πορτοκαλιού (προαιρετικά)
- 125 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 αβγουλάκι για την επάλειψη
- 1-2 βανίλιες
Πετάμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το γάντζο για ζύμες κ αφήνουμε να χτυπηθεί για 10'. Εν τω μεταξύ, χτυπάμε το αυγό της επάλειψης με ελάχιστο νερό και στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί μας!
Όταν περάσει ο αναμενόμενος χρόνος ανάβουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς στον αέρα και πλάθουμε το μπισκότα μας! Αλείφουμε με το χτυπημένο αυγό και ψήνουμε για 20'.
Τα υλικά μου βγήκαν για ένα ταψί, την επόμενη φορά διπλή δόση!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου