Υλικά
Για την ζύμη
-αλεύρι (1.2 με 1.3 του κιλού )
-2 1/2 φακελάκια μαγιά
-2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
-αλάτι
-φέτα
-1 σφηνάκι ελαιόλαδο
-1 σφηνάκι λ καλαμποκέλαιο
-λίγη καστανή ζάχαρη
-1 ποτήρι γάλα χλιαρό
-1 ποτήρι νερό χλιαρό
-λίγη φέτα
Εκτέλεση
Αφού το πλατύνουμε με τα χέρια μας βάζουμε την φέτα τριμμένη στην μέση της ζύμης.
Διπλώνουμε σαν σε πουγκί...ξαναδίνοντας στρογγυλό σχήμα,
Την πατούμε να πλατύνει, και του κάνουμε δαχτυλιές, σαν λαγάνα.
Περιμένουμε να φουσκώσει ακόμη μια φορά στο ταψί,
Το φουρνίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 C..στα 15 λεπτά.
Το κατεβάζουμε στους 200, και μετά στους 180..
Σύνολο ψησίματος 40 λεπτά..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου