Υλικά
-λάχανο ψιλοκομμένο
-καρότο ξυσμένο
-πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης ψιλοκομμένη
-πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
-αλάτι μπόλικο
-πιπέρι
-ξύδι
-νερό
-σέλινο ψιλοκομμένο
-σκόρδο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας και τα βάζουμε σε ταψί.
Τα αλατίζουμε και τρίβουμε για να μαραθούν.
Τα αφήνουμε δυο τρεις ώρες να μείνουν και μετά τα βάζουμε σε μπολ που έχει καπάκι.
Ετοιμάζουμε το ξύδι και το νερό και περιχύνουμε την σαλάτα.
Διατηρείται στο ψυγείο.
Όταν την προσφέρουμε ρίχνουμε ελαιόλαδο από πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου