Υλικά
-αρκετές σκελίδες σκόρδο
-λάδι
-ξύδι
-αλάτι.
-αν χρειαστεί λίγο νεράκι
Εκτέλεση
Με το εργαλείο λιώνουμε το σκόρδο.
Το πασπαλίζουμε με αλάτι και αρχίζουμε με ένα κουτάλι να το κάνουμε αλοιφή.
Προσθέτουμε ξύδι και συνεχίζουμε να ενωώνουμε τα υλικα.
πρτοσθέτουμε και λαδι ανάλογα πως θέλουμε να ειναι η σύσταση του.
Προσωπικά το βάζω σε μια κούπα και το χτυπώ με το μίξερ για τον φραπέ και γινεται καταπληκτική η σύσταση του
Ταιριάζει καταπληκτικά με ψητά κρέατα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου