- 2 κούπες νερό
- 1/2 κούπα ξύδι από άσπρο κρασί
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- 2 κ.σ. αλάτι χοντρό
- λίγο άνηθο(ή ότι άλλο μυρωδικό σας αρέσει)
- κόκκους μαύρο πιπέρι
- προαιρετικά καυτερή πιπερίτσα
- σιναπόσπορος
Τα τρυπάω μερικές φορές με το πιρούνι και τα τοποθετώ στριμωγμένα σε καθαρό αποστειρωμένο βάζο
Προσθέτω το σκόρδο, 1 κ. αλάτι, το πιπέρι και τον άνηθο
Βράζω το νερό με το ξύδι και το υπόλοιπο αλάτι και το ρίχνω στο βάζο
Κλείνω καλά το καπάκι και διατηρώ σε μέρος δροσερό και σκιερό
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου