από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- ραβιόλια
- ντομάτα κομμένη σε κύβους(αφαιρούμε τα σπόρια και τα υγρά της)
-.κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- κρεμμύδι ξερό κομμένο σε κύβους
- λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- ελιές ψιλοκομμένες
- κάπαρη
- φέτα θρυμματισμένη
- παντζάρια βραστά κομμένα σε κύβους
- αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
- άνηθος ψιλοκομμένος
- γιαούρτι
- μουστάρδα
- 1 κουταλιά μέλι
-πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζω τα ραβιόλια σε αλατισμένο νερό.
Έχω ψιλοκόψει όλα τα υλικά μου σε μπόλ.
Έχω χτυπήσει το γιαούρτι το μέλι και την μουστάρδα.
Σε μια σαλατιέρα βάζω τα ραβιόλια ,ανακατεύω τα υλικά μου,θρυμματίζω την φέτα και προσθέτω το γιαούρτι και ενώνω τα υλικά.
Στρώνω από πάνω ότι γιαούρτι μου έχει μείνει και την βάζω στο ψυγείο.
Τρώγεται κρύα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου