Υλικά
Για την ζύμη
- 1/2 κιλό αλεύρι
- 1 ποτήρι νερό
- 2 κουταλιές λάδι
- αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέκιν πάουντερ
Για την γέμιση
- 2 αυγά
- τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το ζυμάρι μας και το αφήνουμε να ξεκουραστεί.
Έχουμε χτυπήσει τα αυγά και προσθέτουμε το τυρί τριμμένο.
Προσθέτουμε το πιπέρι.
Χωρίζουμε την ζύμη μας σε 6 μπαλάκια και τα ανοίγουμε στο μέγεθος ενός πιατάκι του καφέ.
Βάζουμε ανά 3 τα φύλλα μας λαδωμένα μεταξύ τους και τα ανοίγουμε σε ένα φύλλο.
Λαδώνουμε το ταψί μας απλώνουμε το φύλλο μας στο ταψί.
Προσθέτουμε την γέμιση και κλείνουμε την πίτα μας.
Λαδώνουμε την πίτα μας,την χαράζουμε και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου