Υλικά
-λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
-3 πιπεριές κέρατο κομμένες σε κομμάτια
-1 πιπεριά Φλωρίνης
-λάδι
-φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
-ρίγανη
-3/4 του φλιτζανιού κρασί (σε περίπτωση που δεν υπάρχει κρασί τότε μπορούμε να βάλουμε αραιωμένο ξύδι)
-1/2 φλιτζάνι νερό
-πιπέρι
-μουστάρδα σε κόκκους
-ξύσμα λεμονιού
-4 κουταλιές κρέμα γάλακτος η γάλα εβαπορέ.
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα λουκάνικα να σοταριστούν.
Προσθέτουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι κι τις πιπεριές.
Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε το πιπέρι και την ρίγανη.
Όταν εξατμισθεί το κρασί προσθέτουμε το νερό όπου έχουμε βάλει την μουστάρδα και το ξύσμα.
Όταν αρχίζει να δένει η σάλτσα τότε ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και περιμένουμε να πήξει η σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου