Υλικά
-5 μήλα
-500 γρ σιμιγδάλι
-1 φλιτζάνι λάδι
-1/5 του φλιτζανιού φρουκτόζη
-μισό κουταλάκι σόδα
-μπέκιν πάουντερ
-κανέλα
-φρουκτόζη για πασπάλισμα των μήλων
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μπλέντερ τα δύο μήλα και με λίγο νερό τα πολτοποιούμε.
Ανακατεύουμε τον πολτό του μήλου με το σιμιγδάλι.
Χτυπάμε το λάδι με την φρουκτόζη και προσθέτουμε τις βανίλιες και την σόδα και το μπέκιν πάουντερ.
Τα αδειάζουμε όλα σε ένα μπόλ και ενώνουμε όλα τα υλικά χτυπόντας τα με το μίξερ χειρός για 3 λεπτά.
Σε ένα ταψί απλώνω λαδόκολλα και αδειάζω το μείγμα απλώνοντας το με μια σπάτουλα που την βουτώ σε νερό γα να μην κολλάει
.
Απλώνω τα υπόλοιπα μήλα κομμένα σε φέτες και τα πασπαλίζω με φρουκτόζη και κανέλα.
Την ψήνω στους 170 βαθμούς για 50 λεπτά
Μοναδες 2
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου