από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- φιλέτο κοτόπουλου η ότι επιθυμεί ο καθένας
- καρίνο
- πατάτες
- ξύσμα πορτοκαλιού
- το χυμό του πορτοκαλιού
- το χυμό από ένα λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- ρίγανη
- μουστάρδα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες.
Τις αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε το καρίνο την ρίγανη και το ξύσμα και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και το ανακατεύουμε και αυτό για να μαριναριστεί με τα μπαχαρικά μας.
Έχουμε χτυπήσει το χυμό μαζί με μουστάρδα και λάδι και περιχύνουμε τις πατάτες και το κοτόπουλο.
Το ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να γίνει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου