Υλικά
- 1 κονσέρβα τόνο σε νερό
- 1 μικρό κρεμμυδάκι κομμένο σε καρεδάκια μικρά
- 3/4 του φλιτζανιού του τσαγιού γλυκό καλαμπόκι κονσέρβας
- στην μύτη του κουταλιού μουστάρδα
- 3/4 του μικρού βάζου μαγιονέζα
Εκτέλεση
Ανοίγουμε τον τόνο ρίχνουμε το νερό και τον στραγγίζουμε.
Τον ξεβγάζουμε με ξύδι η με λεμόνι και πάλι τον στραγγίζουμε.
Στραγγίζουμε το καλαμπόκι αφού το ξεπλένουμε.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το καρότο και μαζί με το καλαμπόκι τα βάζουμε σε ένα μπόλ.
Ρίχνουμε και τον τόνο.
Ανακατεύουμε ελαφρά την μαγιονέζα με την μουστάρδα και την ρίχνουμε στα υλικά μας.
Ενώνουμε όλα τα υλικά και το αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο να ενωθούν οι γεύσεις.
Μπορούμε να το έχουμε σαν ορεκτικό αλλά θα μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε και σαν κυρίως πιάτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου