Υλικά
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1 κούπα σπορέλαιο
- ½ κούπα γάλα
- 1 κούπα σιμιγδάλι χονδρό & μία χούφτα ινδοκάρυδο
- 1 μπέικιν & μαστίχα Χίου
- 1 βανίλια
- 1 ½ κούπα αλεύρι
- 2 κούπες ζάχαρη
- 3 κούπες νερό
- 1 φέτα πορτοκάλι
- 1 φέτα λεμόνι
- 1 βανίλια (προς το τέλος)
Χτυπάμε τα ασπράδια χωριστά σε μαρέγκα
χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη
προσθέτουμε το λάδι, το γάλα, το σιμιγδάλι, το μπέικιν, τη μαστίχα, τη βανίλια και το αλεύρι.
Όταν κρυώσει κόβουμε και σιροπιάζουμε σιγά σιγά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου