από την Eleni Margel Lou
Υλικά
- 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
- 1 ποτήρι τού νερού τριμμένο καρότο
- 1 ποτήρι τού νερού ψίχα ψωμιού (μαζί με το νερό πού την φτιάξαμε)
- λάδι
- αλατοπίπερο
- από ένα κουταλάκι του γλυκού -κύμινο, κουρκουμάς,
μπαχάρι τριμμένο, μοσχοκάρυδο τριμμένο και φρέσκια ρίγανη
- 2 αυγά
- ξύδι 2-3 κουταλιές και
- μία κουταλιά πελτέ.
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά και τυλίγουμε σε λαδόκολλα να γίνει ρολό. Βρέχουμε την επιφάνεια της λαδόκολας να μην καεί.
Σε φούρνο πού έχει προθερμανθεί (200 βαθμούς),ψήνουμε
για 45 λεπτά περίπου. Έπειτα ανοίγουμε την λαδόκολλα και αφήνουμε να πάρει
χρώμα άλλα 10 λεπτά ακόμα.
Συνοδεύουμε με αρακά!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου