από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- κομμάτια χοιρινό
- πιπεριές κέρατο κομμένες σε ροδέλες
- κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- λάδι
- λεμόνια τον χυμό
- ρίγανη
- μουστάρδα
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε τα κομμάτια του χοιρινού με αλάτι πιπέρι ρίγανη και λάδι.
Έχουμε κόψει τις πιπεριές και τα κρεμμύδια σε ροδέλες.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε νεράκι και προσθέτουμε τα κομμάτια του κρέατος για να μαραθούν.
Έχουμε ζεστό νερό σε μια άκρη και προσθέτουμε κάθε τόσο και λίγο νερό μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και την πιπεριά και χαμηλώνουμε στο ελάχιστο την φωτιά.
Όταν έχει πιει όλο το νεράκι προσθέτουμε το λάδι και το αφήνουμε να πάρει λίγο χρώμα.
Σβήνουμε το φαγητό μας με μπόλικο λεμόνι χτυπημένο με μουστάρδα.
Το φαγητό είναι έτοιμο όταν δέσει η σάλτσα του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου