- 1 ξερό κρεμμύδι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 250 γρ μπέικον
- ½ ποτήρι λευκό κρασί
- 1 αυγό
- 1 κρέμα γάλακτος
- 200 γρ κασέρι τριμμένο
- 200 γρ γραβιέρα
Κόβουμε τα μανιτάρια , το κρεμμύδι , τα σκόρδα και το μπέικον και τα τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι και σβήνουμε με κρασί . Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα βάζουμε με μια πιατέλα και ρίχνουμε τα τυριά , το αυγό χτυπημένο και την κρέμα γάλακτος .
Ανοίγουμε φύλλο χωριάτικο
Στρώνουμε κάτω φύλλο, ρίχνουμε γέμιση και σπάμε και ζυμαράκι μέσα στη γέμιση .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου