από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- σφολιάτα
- λουκάνικα χωριάτικα λεπτοκομμένα σε ροδέλες
- μανιτάρια φρέσκα σε φετούλες
- κρεμμύδια ξερά σε λεπτές φέτες
- πιπεριά Φλωρίνης λεπτοκομμένη
- πιπεριά πράσινη λεπτοκομμένη
- ντομάτα σε κύβους κομμένη χωρίς τα σπόρια
- τυρί φέτα
- τυρί τριμμένο
- πάπρικα καπνιστή
- λάδι
- σουσάμι
Εκτέλεση
Βάζουμε τα μανιτάρια τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε ένα τηγάνι και περιμένουμε να μαραθούν.
Όταν πάει να σωθεί το νερό τους προσθέτουμε τα λουκάνικα και την ντομάτα και την πάπρικα.
Τα αφήνουμε να μαραθούν και τότε προσθέτουμε το λάδι.
Απλώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και στρώνουμε το ένα φύλλο της σφολιάτας.
Ρίχνουμε την γέμιση μας και προσθέτουμε τα τυριά.
Σκεπάζουμε την πίτα μας με το δεύτερο φύλλο και αφού την κόψουμε την βρέχουμε η την λαδώνουμε και ρίχνουμε το σουσάμι.
Την ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να γίνει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου