από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μακαρόνια που είχαν περισσέψει από εχθές.
- λουκάνικα χωριάτικα ψιλοκομμένα που έμειναν από εχθές
- μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
- κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
- πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
- πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- καπνιστή πάπρικα
- πιπέρι
- τυρί τριμμένο
- ντομάτα ψιλοκομμένη χωρίς τα σπόρια
- λάδι
- φύλλο χωριάτικο που είχε περισσέψει
Εκτέλεση
Βάζουμε τα μανιτάρια σε ένα τηγάνι μαζί με τα άλλα λαχανικά να μαραθούν.
Όταν σωθεί το νερό που βγάζουν τότε προσθέτουμε τα λουκάνικα.
Τα αφήνουμε να σιγοψηθούν και προσθέτουμε την πάπρικα και το πιπέρι.
Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε τα μανιτάρια με τα λαχανικά και τα λουκάνικα και περιμένουμε ελαφρώς να κρυώσουν.
Σε ένα ταψάκι στρώνουμε το φύλλο και το λαδώνουμε.
Προσθέτουμε άλλα δύο φύλλα και τα λαδώνουμε.
Αδειάζουμε την γέμιση στο ταψάκι.
Σκεπάζουμε με άλλα τρία φύλλα λαδώνοντας τα φύλλα.
Πασπαλίζουμε με σουσάμι χαράσσουμε την πίτα και και ψήνουμε στον φούρνο.
Η πίτα μας έτοιμη!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου