από τον Κώστα Μάνου
Υλικά
- σνίτσελ χοιρινά λεπτοκομμένα και περασμένα από την μηχανή των σνίτσελ
- αλάτι
- πιπέρι
- αλεύρι
- αυγό
- φρυγανιά
- λάδι
- γάλα
Εκτέλεση
Σε ένα πιάτο χτυπάμε τα αυγά με το γάλα.
Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ και τα περνάμε στο αλεύρι.
Έπειτα τα περνάμε στο αυγό έτσι ώστε να πάει παντού και μετά τα περνάμε στην φρυγανιά ώστε να κολλήσει παντού.
Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το λάδι (μέτρια φωτιά)και τα ψήνουμε προσεκτικά να πάρουν χρώμα.
Τα βγάζουμε και τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσουν.
Σερβίρονται με πατάτες τηγανητές και σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου