από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- ψύχα κολοκυθιού (είχε μείνει από όταν έκανα γεμιστά)
- κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
-μαϊντανό ψιλοκομμένο
- πιπεριά ψιλοκομμένη
- φέτα θρυμματισμένη
- 4 αυγά
- τυρί τριμμένο
- αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεπαγώνουμε την ψύχα κολοκυθιού που μας είχε μείνει όταν φτιάξαμε τα γεμιστά.Αφαιρούμε όσα υγρά βγάλουν.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά.
Προσθέτουμε και την ψύχα κολοκυθιού ,τον μαϊντανό καθώς και αλατοπίπερο.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι(για να μην μας κολλήσει ) και αφού την λαδώσουμε απλώνουμε τα λαχανικά μας.
Ρίχνουμε την φέτα.
Έχουμε χτυπήσει τα αυγά και τα ρίχνουμε πάνω από τα υλικά μας.
Πασπαλίζουμε την ομελέτα μας με το τριμμένο τυρί.
Ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου