από την Eleni Margel Lou
Υλικά
- Πιπεριές πράσινες μικρές & μεγάλες
- αλατοπίπερο
- ξύδι
- Πιπεριές πράσινες μικρές & μεγάλες
- αλατοπίπερο
- ξύδι
- λάδι
-1 σκελίδα σκόρδο.
- κολίανδρος ξερός τριμμένος
Εκτέλεση
Ψήνουμε σέ γκρίλλ 'η σε αναμμένο γκαζάκι τις πιπεριές αφού πρώτα τις έχουμε χαράξει σε ένα δύο σημεία διότι θα σκάσουν τα σπόρια και δεν είναι ότι καλύτερο!
Τις αφήνουμε να μαυρίσουν (όπως και τις μελιτζάνες για μελιτζανοσαλάτα)
Όταν κρυώσουν καλά τις καθαρίζουμε κάτω από τρεχούμενο νερό.
Έτσι βγαίνει εύκολα ή καμμένη πέτσα.
Μετά τις αλέθουμε στο μιξεράκι μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
- κολίανδρος ξερός τριμμένος
Εκτέλεση
Ψήνουμε σέ γκρίλλ 'η σε αναμμένο γκαζάκι τις πιπεριές αφού πρώτα τις έχουμε χαράξει σε ένα δύο σημεία διότι θα σκάσουν τα σπόρια και δεν είναι ότι καλύτερο!
Τις αφήνουμε να μαυρίσουν (όπως και τις μελιτζάνες για μελιτζανοσαλάτα)
Όταν κρυώσουν καλά τις καθαρίζουμε κάτω από τρεχούμενο νερό.
Έτσι βγαίνει εύκολα ή καμμένη πέτσα.
Μετά τις αλέθουμε στο μιξεράκι μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου