από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- πατάτες
- λάδι
- ρίγανη
- πιπέρι
- λεμόνια 3
- σκόρδο σε σκόνη
- μουστάρδα
Εκτέλεση
Κόβουμε τι πατάτες κυδωνάτες.
Ζεσταίνουμε νερό σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε τις πατάτες να βράσουν γα 7 λεπτά.
Τις στραγγίζουμε και τις απλώνουμε σε ένα ταψί.
Φυλάμε λίγο νερό από τις βραστές πατάτες.
Τις αλατίζουμε ρίχνουμε πιπέρι σκόρδο και ρίγανη.
Χτυπάμε σε ένα μπώλ το λάδι με την μουστάρδα.
Περιχύνουμε τις πατάτες και προσθέτουμε και λίγο νερό από τις βραστές πατάτες.
Τις ψήνουμε σε φούρνο κλασσικό στους 200 βαθμούς.
Όταν κοντεύουν να ψηθούν ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού.
Προς στο τέλος γυρνάμε τον φούρνο στον αέρα σε συνδιασμό με γκρίλ για να ξεροψηθούν οι πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου