από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- γιαούρτι ένα κεσεδάκι
- νερό 1 φλιτζάνι
- αυγά 3
- αλεύρι όσο σηκώσει...(περίπου 15-17 κουταλιές)
- αλάτι
- πιπέρι
- φέτα γύρω στα 100 γραμμάρια
- ρεγκάτο τριμμένο
- λάδι 2 κουταλιές
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με το νερό το αλεύρι το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να γίνει ένας πυκνόρευστος χυλός.
Ανάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βάζουμε το λάδι στο ταψί και το ζεσταίνουμε στον φούρνο.
Ρίχνουμε τον χυλό μας στο ταψί να απλωθεί παντού.
Τότε θρυμματίζουμε την φέτα από πάνω και ρίχνουμε και το ρεγκάτο.
Το ψήνουμε για κανένα μισάωρο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου