από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- φέτες ψωμιού φρυγανισμένες
- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
- σπανάκι σε φύλλα τρυφερά ψιλοκομμένα
- ρόκα ψιλοκομμένη
- ντομάτα ψιλοκομμένη
- πέστροφα καπνιστή σε φιλέτο
- τσίρος καπνιστός σε φιλέτο
- γαύρος σε φιλέτο μαριναρισμένος σε ξύδι
Εκτέλεση
Φρυγανίζουμε το ψωμί.
Ρίχνουμε λάδι.
Από πάνω βάζουμε ρόκα σπανάκι και ντομάτα.
Τα ραντίζουμε με λίγο ξύδι μπαλσάμικο.
Στολίζουμε την σύνθεση με τα φιλετάκια ψαριών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου