από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- σόγια σος 1 φλυτζάνι
- μέλι 3 κουταλιές
- λάδι 2 κουταλιές
- ξύδι μπαλσάμικο 2 κουταλιές
- σκόρδο 1 σκελιδα ψιλοκομμένη ή σκόνη σκόρδου
- κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα υα υλικά μας.
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε λάδι και τσιγαρίζουμε ελαφρώς το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Ρίχνουμε το διάλυμα μας και χαμηλώνουμε την φωτιά μέχρι να μειωθεί σε όγκο και να πήξει.
Μπορούμε να πήξουμε την σάλτσα μας με λίγο κόρν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο νερό.
Σερβίρετε με ψητά κρέατα και κοτόπουλο όπως και με σνίτσελ κοτόπουλου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου