από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μελιτζάνες φλάσκες
- κρεμμύδι πολτοποιημένο στο μούλτι
- σκόρδο 1 σκελίδα
- λάδι
- φέτα
- ντομάτα ξεφλουδισμένη ψιλοκομμένη χωρίς τα σπόρια
- ξύδι
- αλάτι
- πιπέρι
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Αλατίζουμε τις μελιτζάνες κι τις ψήνουμε στο φούρνο.
Τις καθαρίζουμε και τις λιώνουμε με το πιρούνι.
Στο μούλτι πολτοποιούμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε να πολτοποιηθεί και η φέτα.
Ανακατεύουμε το μείγμα με τις μελιτζάνες.
Προσθέτουμε τον μαϊντανό και την ψιλοκομμένη ντομάτα όπως και το λάδι ξύδι αλάτι πιπέρι.
Η χωριάτικη μελιτζανοσαλάτα μας έτοιμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου