από την Evaggelia Kleanthi
Υλικά
- μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- σκόρδο ψιλοκομμένο
- πιπέρι
- αλάτι
- διάφορα μπαχαρικά τριμμένα (κίμυνο και εάν μας αρέσουν τα καυτερά βάζουμε καποιο καυτερό μπαχαρικό)
- μπαχάρι 2-3 κόκκους
- πάπρικα
- ζάχαρη μια πρέζα
- ντομάτα ψιλοκομμένη
- νερό
- λάδι
Εκτέλεση
Σε μια χύτρα τσιγαρίζουμε με το λάδι μας το κρέας ώστε να θωρακίσουμε τους χυμούς του.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι σκόρδο και τα μπαχαρικά.
Ρίχνουμε την ντομάτα και την ζάχαρη.
Προσθέτουμε λίγο νεράκι και κλεινουμε την χύτρα.
Το αλάτι το βάζουμε στο τέλος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου