από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- κολοκύθι ψύχα (οτι είχε μείνει από τα γεμιστά)
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- άνιθος ψιλοκομμένος
- κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- δυόσμος ψιλοκομμένος
- αυγό 1-2
- φρυγανιά 1 κούπα
- αλεύρι 2 κουταλιές
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- λάδι 3 κουταλιές
- φέτα θρυμματισμένη
- τυρί κίτρινο τριμμένο
Εκτέλεση
Στραγγίζουμε την ψύχα του κολοκυθιού από τα πολλά υγρά.
Το βάζουμε σε μια λεκανίτσα και προσθέτουμε όλα τα υλικά.
Πλάθουμε τους κεφτέδες μας.
Σε ένα ταψί απλώνουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τους κεφτέδες.
Τους ψήνουμε στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου