από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μπισκότα Digestiv περασμένα στο μίξερ
- γιαούρτι σακούλας
- γάλα ζαχαρούχο
- λεμόνι τον χυμό του
- λικέρ της αρεσκείας μας (χρησιμοποίησα σπιτικό λικέρ βύσσινου)
- μαρμελάδα σύκο
- ποτήρια παγωτού
Εκτέλεση
Βάζουμε τα μπισκότα στο μίξερ και τα κάνουμε σκόνη.
Αδειάζουμε την σκόνη μπισκότου στα ποτήρια.
Ραντίζουμε με λικέρ την σκόνη μπισκότου.
Χτυπάμε με το μπλέντερ το γιαούρτι με το γάλα ζαχαρούχο και το χυμό λεμονιού.
Μοιράζουμε στα ποτήρια την κρέμα μας.
Βάζουμε την μαρμελάδα πάνω από την κρέμα.
Παρατηρήσεις:
Για 5 ποτήρια χρησιμοποίησα μισό δοχείο γιαούρτι και μισό κουτί γάλα ζαχαρούχο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου