από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μπανάνες 3 ώριμες
- κουάκερ 2 φλιτζάνια
- λάδι 1/3 του φλιτζανιού
- ζάχαρη 1/3 του φλιτζανιού
- δαμάσκηνα αποξηραμένα ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι(προαιρετικά)
- αμύγδαλα ψιλοκομμένα η καρύδια (προαιρετικά)
- βανίλια 1-2
- αλάτι 1/4 του κουταλιού του γλυκού
Εκτέλεση
Στο μίξερ βάζουμε τις μπανάνες το λάδι την ζάχαρη και το αλάτι με την ζάχαρη και τα χτυπάμε να πολτοποιηθούν.
Σε μια λεκανίτσα ρίχνουμε τον πολτό και προσθέτουμε το αμύγδαλο και τα δαμάσκηνα.
Ρίχνουμε και το κουάκερ και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
Απλώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και με ένα κουταλάκι αδειάζουμε επάνω στην λαδόκολλα τα μπισκότα μας έχοντας μεταξύ τους μια απόσταση.
Τα πλαταίνω ελαφρώς και τα ψήνω στους 190 βαθμούς για 25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου