από την Βασιλική-Σούμπαση-Μανουηλίδου
Υλικά
- 2-3 μελιτζάνες
- 3 κουταλιές γεμάτες στραγγιστό γιαούρτι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- σκόρδο
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ψήνουμε 2-3 μελιτζάνες τις καθαρίζουμε και τις ψιλοκόβουμε με το μαχαίρι. Δεν τις βάζουμε στο μούλτι.
Σ' ένα μπολ βάζουμε το στραγγιστό γιαούρτι , το αλάτι και σκόρδο όσο μας αρέσει.
Όταν κρυώσουν οι μελιτζάνες τις ανακατεύουμε με το γιαούρτι.
Σε μισό κουταλάκι του γλυκού πιπέρι κόκκινο προσθέτουμε λίγο λάδι και περιχύνουμε την ώρα που σερβίρουμε το μεζεδάκι μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου