Από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- γιαουρτι στραγγιστο 2% 1/2 κιλό
- γάλα ζαχαρούχο 1 κουτι
- ανανά σε κονσέρβα
- καρύδια χοντροκομμένα
Εκτέλεση
Στραγγίζω τον ανανά και τον κόβω σε μικρά κομμάτια.Τον βάζω σε ενα σουρωτυρι και πιέζω τα κομμάτια για να φύγουν όσο γινεται τα σιρόπια του.
Χτυπώ με το σύρμα του μπλεντερ το γιαούρτι και το γάλα ζαχαρούχο.
Προσθέτω τα καρύδια και βάζω την σουπιέρα στην καταψυξη για να σφίξει λίγο.
Πριν παγώσει το βγάζω στην συντήρηση.
Σερβίρεται σαν δροσιστικό γλυκάκι μετά το φαγητό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου