από τον Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- πατάτες
- παστό Μάνης
- αυγά 2
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες για τηγάνισμα.
Χτυπάμε τα αυγά ελαφρώς.
Βάζουμε σε ένα πιάτο το παστό που θα χρησιμοποιήσουμε.
Τηγανίζουμε τις πατάτες τις βάζουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί για να φύγουν τα πολλά λάδια.
Ρίχνουμε ξανά τις πατάτες στο τηγάνι αφού βγάλουμε το πολύ λάδι και από πάνω προσθέτουμε το παστό.
Ρίχνουμε και τα αυγά και τα ανακατεύουμε συνεχώς για να δέσουν με τα υπόλοιπα υλικά.
Αλατοπιπερώνουμε και το φαγητό μας έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου