από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- λωτοί 2 ώριμοι
- τσίπουρο 250 ml
- αστεροειδή 2
- ζάχαρη 150 γραμμάρια
- νερό 150 γραμμάρια
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τους λωτούς.
Τους καθαρίζουμε και τους βάζουμε σε βάζο όπου προσθέτουμε το τσίπουρο και το αστεροειδές.
Το αφήνουμε για μια βδομάδα σε σκοτεινό μέρος.
Ετοιμάζουμε το σιρόπι.
Φιλτράρουμε το ποτό μας και αφήνουμε να στραγγίξουν και τα φρούτα.
Προσθέτουμε το σιρόπι και το αφήνουμε μια δυο μέρες να ωριμάσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου