από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες ενός δάχτυλου πάχους
- μπέϊκον κομμένο σε κομματάκια
- κεφαλοτύρι
- ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
- ρίγανη
- λάδι
- ρίγανη
- νερό
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες και το πασπαλίζουμε με πιπέρι κι ρίγανη.
Ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι με καπάκι και απλώνουμε το κρέας.
Σε κάθε κομμάτι βάζουμε ένα κομματάκι μπέϊκον λίγο κεφαλοτύρι και μια φέτα ντομάτα.
Τα καρφώνουμε με μια οδοντογλυφίδα για να μην μας διαλυθούν.
Ρίχνουμε ανάλογο νερό και αρχίζουμε τον βρασμό.
Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε την φωτιά και φυσικά σκεπασμένο το φαγητό με το καπάκι.
Όταν σωθούν τα υγρά τους το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου