από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες ενός δάχτυλου πάχους
- πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
- μπέϊκον κομμένο σε κομματάκια
- κεφαλοτύρι
- ρίγανη
- κρασί
- λάδι
- ρίγανη
- πιπέρι
-μέλι
μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες και το πασπαλίζουμε με πιπέρι κι ρίγανη.
Ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι με καπάκι και απλώνουμε το κρέας.
Σε κάθε κομμάτι βάζουμε ένα κομματάκι μπέϊκον λίγο κεφαλοτύρι και μια πιπεριά.
Τα καρφώνουμε με μια οδοντογλυφίδα για να μην μας διαλυθούν.
Ρίχνουμε και το κρασί και το βάζουμε να ψηθεί.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και όταν σωθούν τα υγρά τους έχουμε χτυπήσει το μέλι με το μπαλσάμικο και το σβήνουμε με αυτό.
Το αφήνουμε ακόμα λίγο να πάρει βράση και το φαγητό μας έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου