από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- σνίτσελ κομμένα λεπτά και χτυπημένα
- αυγά χτυπημένα
- αλεύρι
- φρυγανιά για το πανάρισμα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το κρέας.
Το κόβουμε λεπτές φέτες και το κτυπάμε.
Το αλατοπιπερώνουμε και το περνάμε πρώτα σε αλεύρι.
Το τινάζουμε να φύγει η περίσσια αλευριού.
Το βουτάμε στο αυγό και αμέσως στην φρυγανιά.
Σε ταψί στρώνουμε λαδόκολλα.
Απλώνουμε τα σνίτσελ στο ταψί και τ ψήνουμε στους 200 βαθμούς για κανένα μισάωρο.
Παρατηρήσεις.
Το σνίτσελ το ετοιμάζω αρκετές ώρες πριν κι το αφήνω στο ψυγείο για να σφίξει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου