από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- χοιρινό κρέας σε μικρά κομμάτια (έβαλα ψαρονέφρι για να αποφύγω το λίπος)
- σκόρδα ψιλοκομμένα 6 σκελίδες
- λάδι
- μπύρες 2 κουτάκια
- θυμάρι
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- μουστάρδα
- αλεύρι για να πήξουμε την σάλτσα στο τέλος
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και το μαρινάρουμε με τα μπαχαρικά μας.
Ψιλοκόβουμε τα σκόρδα.
Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και το ζεσταίνουμε.
Σωτάρουμε το κρέας ελαφρώς.
Το σβήνουμε με την μπύρα και χαμηλώνουμε την φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει.
Στο τέλος προσθέτουμε την μουστάρδα για να διατηρηθεί και η γεύση της.
Θα πήξουμε το ζουμί του αν είναι αραιό παίρνοντάς λίγο από την σάλτσα και χτυπώντας μέσα λίγο αλεύρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου